30 April 2017 | 4:06 pm
Είστε εδώ:ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ»ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ...

ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ (ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΗΜΙΤΗ-ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΣΑΜΑΡΑ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ)

Γράφτηκε από τον  Κυριακή, 21 Αυγούστου 2016 21:00
Με αφορμή το σκάνδαλο Γεωργίου – ΕΛΣΤΑΤ και έπειτα από την έντρομη ομολογία του που στην ουσία φωτογραφίζει τον Παπανδρέου και τον Παπακωσταντίνου ως εντολείς της μεθόδευσης για το έλλειμμα, ένα πρωτοφανές κύμα απειλών προς την Ελληνική δικαιοσύνη έχει ξεσπάσει.  Μιλάμε φυσικά για το υγιές κομμάτι της ελληνικής δικαιοσύνης που είναι και η συντριπτική πλειοψηφία των έντιμων Ελλήνων δικαστών. Είναι αυτοί που βαστούν Θερμοπύλες κρατώντας όρθιο τον τελευταίο θεσμού του πολιτεύματος που αποτελεί ασπίδα προστασίας για τον Έλληνα πολίτη απέναντι στην ασυδοσία του ισχυρού. Χορηγός επικοινωνίας αυτού του εκβιασμού είναι ένας χρεωκοπημένος εκδότης, ο Ψυχάρης. Ηθικοί αυτουργοί όμως είναι δύο χρεωκοπημένοι πρωην πρωθυπουργοί: Ο Κώστας Σημίτης και ο Αντώνης Σαμαράς.
 Ας μην ξεχνάμε ότι η μεθόδευση Γεωργίου συγκάλυψε αναίσχυντα το σκάνδαλο των Swaps του Σημίτη που έπρεπε να φανούν στο έλλειμμα του 2009 και εκεί να αποκαλυφθεί όλη η μεθόδευση που κατέστρεψε την Ελλάδα. Αντ’ αυτού ο Γεωργίου φρόντισε και κάλυψε τις μεθοδεύσεις Σημίτη, ο υπέρογκος δανεισμός από το ΔΝΤ που εξόργισε ακόμα και επιτελείς του ταμείου, εξαφάνισε τα swaps που έληγαν το 2010 και το 2011. Με την πολιτική καθοδήγηση του Παπακωνσταντίνου που βρέθηκε από το πουθενά υπουργός οικονομικών, ενώ την μαυρη περίοδο σύναψης των Swaps ήταν ο στενός συνεργάτης του Κώστα Σημίτη. Φυσικά ο «ευρωπαιϊστής» Γεωργίου δεν παρέδωσε ποτέ στην Κομισιόν τα στοιχεια για τα Swaps ώστε να ολοκληρωθεί η δικαστική έρευνα κατά της Goldman Sachs.
Έπειτα ηλθε ο Σαμαράς, ο μέγας ευεργετης του Σημίτη αφού αυτός τον έκανε πρωθυπουργό, για να ξεπλύνει όχι μόνον το ΠΑΣΟΚ αλλά προσωπικά τον Γεωργίου από τις ποινικές του ευθύνες. Χρησιμοποίησε κάθε πιθανό τέχνασμα με βραχίονα φυσικά τον κυρ Μπάμπη, για να απαλλάξει τον Γεωργίου με άθλιες μεθοδεύσεις ντάλα καλοκαίρι του 2013. Όταν οι έντιμοι δικαστές αναίρεσαν την αθλιότητα, έβαλε τα δημοσιογραφικά του περιτρίμματα να εξαπολύουν απειλές κατά της δικαιοσύνης, του Καραμανλή και του Παυλόπουλου.
Από κοντά και ο κύριος Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος δεν πάει ούτε στην τουαλέτα αν δεν πάρει εντολή από τον κύριο Πορτοσάλτε και τον κύριο Παπαδημητρίου του Φαλήρου.
Έντιμοι λοιπόν της Ελληνικής δικαιοσύνης, μια χούφτα ξεδοντιασμένοι έχουν το θράσος να σας απειλούν. Ήλθε η στιγμή να τους συνθλίψετε υπό το βάρος των αμαρτιών τους. Είστε ο βασικός πυλώνας της δημοκρατίας, της κοινωνίας, το τελευταίο οχυρό κάθε Έλληνα πολίτη.
Ήλθε η στιγμή για την απονομή δικαιοσύνης στο μέγα εθνικό έγκλημα που σύμφωνα με τα στοιχεία έχει επιφέρει Εθνοκτονία την οποία θα κληθούν να αντιμετωπίσουν οι επόμενες γενιές. Έχετε την δύναμη και το σθένος να την σταματήσετε, όλοι οι Έλληνες θα βρίσκονται στο πλευρό σας.
Διαβάστηκε 429 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Άρθρα

Σχόλια